Söt liten tjej


Ljuvlig liten valp


Ny vaken?


Alla 10 valpar, två veckor gamla.


Fem tikar, två veckor gamla


Fem hanar, två veckor gamla


Uppdateringar från veckan som gått och komma skall.

Veckan har varit en händelsrik vecka. Alla valpar och övriga hundar mår utmärkt. Målning av vårat hus har påbörjats. Man undrar varför man skulle bygga ett så högt garage tak, man tänker inte på de höga höjderna. Själv, har jag jobbat 4 dagar denna vecka och man mäker att man har lagt av sig med jobb så många dagar. Min sambo "Pugge" har haft en "pappa vecka" med Linus, det var super för de bägge att umgås när mamma är på jobbet. Höstkantareller börjar synas i Vallentuna skogarna, det blir till att ge sig ut o skogarna och plocka svamp innan helgen börjar, då kommer de övriga Stockholmare. Valparna, har alla öppnat ögonen och börjar lyssna på matvisslingen. Tiden går alldeles för fort och nu är det bara 6 veckor kvar som de bor hos oss. Det finns fortfarande tikar och hanar som söker sina nya familjer. Sugen på en Eel Garden´s kompis, tveka inte, hör av dig. Bilder på valpar nu när de är två veckor gamla, kommer att placeras här på bloggen. Nästa veckas uppdateringar hoppas jag även kunna visa vårat nymålade hus. Tills nästa vecka, önskar vi er alla en härlig höstvecka med mycket sol.

Söt njutande valp 6 dagar gammal.


Valparna 6 dagar gamla.


Valparna


Veckan som gått hos kennel Eel Garden

Denna vecka har vi fått 10 st. nya Eel Garden´s settrar fördelade 5 hanar och 5 tikar som föddes den 17/8. Gemma är en utmärkt mor och tar väl hand om sina valpar. Valparna växer som de bör och idag när de är 6 dagar gamla har de redan uppnåt vikter över 700g. Whoppi har varit på utställning, SKK STHLM, Vallentuna. Whoppi föll inte domaren i smaken och fick nöja sig med en slät etta. Dagen vart en underbar dag med goda vänner och sol. Det finns fortfande valpar för bokning med leverans i mitten av oktober. Välkommen att ringa eller maila Birgitta och/eller Sussie. Det var allt för denna gång! Birgitta och Sussie.

Nöjda och mätta.


Den perfekta familjehunden


Valpar 1 dag gamla.


10 valpar födda den 17/8-09, fördelade 5 hanar och 5 tikar.


Våra underbara valpar födda den 17/8-09.

Här kommer det söta bilder på våra valpar som har hunnit bliva 1 dygn gamla. 10 st. fördelade i det bästa man kan önska sig, 5 hanar och 5 tikar. Är du sugen på en setter kompis till hösten? Vänta inte, kontakta Birgitta och/eller Sussie för ett besök hos din personliga kennel Eel Garden.

Nu har våra valpar anlänt!

Äntligen har våra 10 st. underbara valpar fått se dagens ljus. Perfekt fördelning med fem tikar och fem hanar. Gemma och valparna mår super. Bilder kommer under veckan på de små underverken. Önskar du en kompis till mitten av oktober? Välkommen att kontakta Sussie och/eller Birgitta.

Lilleman


Gemma, 2 veckor kvar innan valpning.


Gemma & Lilleman


Sommar


Lite nya bilder på våra härliga hundar.

Nu passar vi på med kameran, solen lyser och hundar är trimmade. Allt är bara bra med den blivande "mamman" Gemma, nu är det bara 2 veckor kvar att bära den tunga magen. Gemma mår som en prinsessa, njuter av god mat, uppmärksamhet och sola magen.

RSS 2.0