I brist på våren, hittar vi på massor av skoj!

Våren lyser med sin stora frånvaro, men aktiveter planeras med våra röda, hoppas att många av er har möjlighet att vara med på några av aktiviteterna. Vi börjar från början med de olika aktiviteterna.
 
Den 30/3-2013, Lilla Stockholm, Kista-mässan kommer Simba att göra debut i officiella sammanhang.
 
Den 13/4-2013, Kungsträdgården Stockholm kl. 11:00-16:00 kommer jag att vara på plats med Simba och Pirat, vi kommer att deltag i ISF-monter och visa alla som kommer till Svenska Kennelklubbens dag "Skäll inte på hunden" hur underbara settrar är att äga, hoppas att ni som bor i Stockholm kan komma med era veckra settrar.
 
Den 22/4-2013, Säger vi alla ett STORT GRATTIS TILL VÅRA R-HUNDAR SOM FYLLER 1 ÅR!! Till er alla som äger ne R-setter kom ihåg att det är dags att gå till Veterinären för 1-års vaccinationen.
 
Vecka 18-2013, Föds våra efterlängtade valpar och i början av Juli kommer de som längtar efter sin Eel Garden´s valp att få sin dröm uppfylld. Vi väntar med spänning på de små liven.
 
Den 26/5-2013, ISF-VJU-dag i Alunda. Jag hoppas att få se många av våra R-hundar på denna dag som både bjuder på utställning samt massor av underhåll, boka dagen redan nu, ni kommer inte att bli ledsna!
 
Till er alla..........hoppas jag att solen snart värmer och att ni alla får en underbar vår tillsammans med era röda vackra hundar.
 
Tveka inte att ringa eller mail om ni har några funderingar.
 
Sussie, [email protected] 0707978892
 
 
 

Valpar planeras vecka 18!!! Vilja är parad, men det vart inte med vår Lilleman då han tyckte det var lite tufft att hålla på med sådant när man snart fyller 11. Men Vilja fann kärleken hos Håkan, som även är stolt fader till förra årets R-kull!


RSS 2.0