Vacker vinterbild


My

Syster My följde med på promenad.

Pirat


Inte lätt för en valp att ta sig fram i snön

Lilleman


Lilleman in action

Familjens små underverk


Linus och Pirat tar igen sig efter en promenad

Länge sedan, nu är det dags för lite uppdateringar.

Det är inte lätt att få "dator-tid" när man har en 13 månaders kille hemma. Men här kommer det lite friska vindar från oss på kennel Eel Garden´s.

Jul och nyår, firades med släkt och vänner precis så som en julhelg skall vara. Som tur ärbor vi ute i skogen så vi behöver inte vara rädda att våra hundar blir skrämda för raketer och smällare. Pirat han växer och ser mycket lovande ut, om jag får vara självkritisk så önskade jag lite rundare tassar, men annars är han en gosse som kan matchas i valp/juniorklass under 2010. Lilleman och töserna mår prima alla våra hundar njuter av snö coh härliga långpromenader i det ljuvliga vädret. Tyvärr valde vi att sterilisera Ophera, då hon inte kan användas i avel och hade mycker svår skendräktighet i höstas. Ophera, mår bra efter operationen men tycker att livet i strut inte är skoj,,,,håll ut det är bara en vecka kvar sedan är struten placerad långt in i garderoben. Min vänninas hanhund är på besök då hans "mamma" löper så nu har vi tre hanhundar i huset. Det är härligt med settrar att de trivs så bra med varandra och tillåter den nya flockmedlemen att mysa i sängen. Nästa vecka tar jag steget in i livet som "40åring"......ojojoj..en annan som tror man är 25......vad fel man kan ha. Det firar jag tillsammans med bästa vänner och släkt på en finlandskryssning "vi skall få båten att gunga.....och gunga! Den 1/2, börjar jag att arbeta på heltid efter min föräldraledighet. Pugge kommer att få njuta av föräldraledighet ända fram till september.
Vad är målet för kennel Eel Garden´s 2010?
P-hundarna kommer att kunna deltaga på utställningar, premiärvisning av vår egna Pirat blir den 13/2 i Sollentuna. Jag hoppas att några av hans syskon kommer att deltaga under året. Att se flera Eel Garden´s på utställningar är en fröjd för ögat. Våran Whoppi skall paras när hon kommer i löp, beräknad parning maj/juni. Hane för Whoppi är inte bestämt i nuläget, vi håller våra ögon öppna under våren innan vi fattar beslut. Finns det intresse för en Whoppi valp?, hör av er till mig eller Birgitta.
Mars/april kommer det att anordnas en kennelträff här i Vallentuna, jag återkommer längre fram med utförligare information. Det skulle vara roligt att få träffa er och era hundar.

Till vi hörs igen, önskar jag er en fortsatt härlig vinter tillsammans med era hundar/Sussie med familj

RSS 2.0