Grattis alla P-hundar på er födelsedag!

4 år gamla!!


Tänk vad glad man blir när det sa "plupp" och stenen kom ut den naturliga vägen! Nu är det bara vila och hjärngympa som gäller för Pluto de närmsta veckorna sen är han redo för bus och lek igen! Ett stort tack till Vallentuna Djurklinik och Veterinär Eva Sallen som hittade och kunde massera stenen så den fick fri passage!!


Valp & Sten passar inte ihop!!

Idag, på förmiddagen så var inte Pluto sig själv, ville inte äta och inte leka. Bokar tid hos Veterinären då vi befarar att han stoppat i sig något som inte vill komma ut naturliga vägen. Så sant så röntgen visar att det finns en sten som är i tarmkanalens mitt mellan tunn och tjocktarm. Veterinären lyckas massera stenen så den kommer in i tjocktarmskanalen. Dropp, parafinolja och smärtstillande sedan hemgång. Nu hoppas vi att Pluto får ut stenen naturlig väg ikväll eller senast imorgon bitti, annars röntgen och eventuell tarmöppning. Var rädda om era valpar en olycka kan lätt hända och om man ser att sin hund inte är som den brukar och inte ens vill smaka godsaker är det bättre att åka till Veterinären en gång för mycket istället för att vänta!! Pluto är nu hemma med ett OP-snitt på ca. 1 decimeter och rakad mage. Ta hand om er alla och era kära 4- benta vänner!


Nu är det bara de tre musketörerna som letar efter egna hem. Viktor, Pluto och Anton alla är de keliga, goa och så typiska en Eel Garden's setter som man beskriver med ett ord. NALLEBJÖRN!!! Valparna har nu hunnit bli 14 veckor gamla och är mer än redo att flytta från kenneln. De är rumsrena om man är vaksam. De sover i lugn och ro när man lämnar dem 2-3h. De är mycket duktiga på visselinkallning och älskar mysiga skogspromenader. Intresserad?? Vänligen ring 070-7978892 Sussie


RSS 2.0