Chilla sänder hälsningar från Kiruna. I somras var det en liten tös med glimten i ögat som tillsammans med sin matte Ulrica flög till Kiruna.





Pluto flyttar till Göteborg.

Vår sista pojk från S-kullen flyttar till Göteborg om ett par veckor. Nu blir det tomt här hemma då vi bara har vuxna hundar hemma. Vår nästa kull planeras till 2014 alternativ 2015. Önskar er alla en riktigt härlig höst med era Eel Garden's settrar och det är riktigt roligt att få ett mail, SMS, bilder och samtal från er alla. Jag och Birgitta finns här om ni har frågor, trimning, kurser. Välkomna att höra av er. 


Typisk setterstil en onsdagkväll.

Njutande Anton!


Fyra av Nio R-hundar HD-röntgade

Fyra av dem har HD-röntgats och vi är mycket glada att resultaten är mycket fina. Rich And Hilarious, A. Riddles Of Riddles, B. Riddles Of Phytargos, C. Riddles Of Sweden, B. Stort Grattis till ägarna och vi hoppas på fler HD-resultat.

R och S-kullarnas pappa Fairhaven How I Became Hilarious gratulerar vi till Ryskt Championat under sin turné resa.




Pepsi från Linköping med sin bästa kompis Alice

Söta Pepsi har avslutat en valpkurs med mycket bra omdöme. 


Anton och Viktors första dagar hos deras nya familjer.

Anton har fått träffa sina nya kompisar och Viktor har fått en storebror som redan visat vem som bestämmer och sett pendeltåg och människor som går runt med stavar. Lite läskigt ute i stora vida världen!!



Viktor & Anton

Idag har Viktor flyttat till familjen Skarin, Rönninge och Anton till familjen Rosquist-Taylor. Lycka är a



tt se familjers glädje när de hittat sin själsfrände. Det är tomt här hemma och visst lämnar alla valpar en speciell tomhet men värmen av att de är högt älskade i deras nya hem gör en mycket glad. Ett stort lycka till med Monarch kopian Viktor och Söt Anton.

Kajsa på fjälltur i Norge med sin ägare Hege!

Vilken blick, den underbara Eel Garden's uttrycket!


Valpkurs

Igår lördag 5/10 startade min syster Inger höstens valpkurs. Det var riktigt roligt att själv vara ett ekipage igen, många år sedan man aktivit varit på lydnadsplanen. Skoj skoj och vi har turen att fortsätta flera lördagar kl.11 framöver. Vill ni vara med? Maila eller ring till mig. [email protected] 0707978892


RSS 2.0